Objave 2019

Nazaj

Zavaruj družino, darilo čaka

 1. avtor: Nina | 16 jun 2019

  Čas počitnic je tu! Odhajamo na dopust. Nekateri na slovensko obalo, drugi k sosedom, tretji dlje po Evropi, nekateri pa odhajate celo do roba sveta. Kamorkoli že greste, ne pozabite na zavarovanje za tujino. Ob sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja WIZ Tujina prejmete darilo: brezžične slušalke.  Priporočamo ga predvsem tistim družinam,  ki gredo na oddih čez mejo vsaj 3 x letno, saj tako prihranite čas in denar – tokrat pa pridobite tudi darilo (akcija omejena do 15.8.2019). 

  Za lažjo odločitev o zavarovanju smo pripravili top 3 odgovore na vprašanja o zavarovanju WIZ Tujina:

  1. Zakaj pred odhodom na počitnice priporočamo tudi dodatno WIZ Tujina?

  Evropska kartica ni dovolj, saj krije le nujne stroške zdravljenja v javnih zdravstvenih zavodih v tujini. Pri tem pa ni nujno, da so storitve brezplačne, saj veljajo lokalni zakoni in ceniki, ki so lahko drugačni kot smo jih recimo navajeni v Sloveniji. Evropska kartica prav tako ne krije stroškov asistence, nujnih prevozov, stroškov v zasebnih zdravstvenih zavodih ali vrnitve domov. Pred odhodom v tujino se je dobro pozanimati o situaciji zdravstvenega režima v državi vaše destinacije in se nato odločite, kaj želite oz. potrebujete.

  Primerjava evropske kartice z zavarovanjem za tujino WIZ Tujina

  * Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja krije le zdravljenje v obsegu osnovnega zdravstvenega zavarovanja v določeni državi, ni pa nujno, da to pomeni 100 %. V Sloveniji so zdravstvene storitve krite iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in tako je lahko tudi še kje drugje po svetu.

  2. Kaj vse krijeta zdravstveno zavarovanje WIZ Tujina in turistično zavarovanje WIZ Tujina Plus?

  Na potovanju ali dopustu se vam hitro lahko pripeti neljuba nezgoda ali zbolite, kar vam zagotovo pokvari načrte. Če se vam v tujini kaj od tega pripeti, zavarovanje WIZ Tujina zagotavlja:

  • Hitro zdravniško pomoč v zavarovanjem območju (na voljo Hrvaška s Črno goro ali cel svet).
  • Pomoč pri organizaciji zdravstvenih storitev in prevozov (asistenco) v slovenskem jeziku 24 ur/dan, vse dni v letu.
  • Kritje stroškov nujnih zdravstvenih storitev in prevozov kriti do višine zavarovalne vsote – v največjem izbranem paketu tudi do 100.000 € (na voljo tudi paketa z 25.000 in 50.000 €).
  • Stroške, ki jih v primeru nezgode ali bolezni plačaš sam, povrnemo ob vrnitvi v domovino.
  • Upravičeni stroški so kriti v celoti, ne glede na razliko v ceni zdravstvenih storitev v Sloveniji in državi, kjer poteka zdravljenje.
  • Za vse, ki želite več je tukaj turistično zavarovanje WIZ Tujina Plus, ki poleg kritij WIZ Tujine vsebuje tudi npr. zavarovanje izgube prtljage, preklica leta ali kraje dokumentov ipd. Že za 11,98 € za 8 dni (Svet).

  3. V času poletnih počitnic tudi darilo: BREZŽIČNE BLUETOOTH SLUŠALKE

  Ob izbiri celoletnega družinskega zavarovanje WIZ Tujina ali WIZ Tujina Plus  v času poletnih počitnic, ki ga preko spleta sklenete z 10 % prihrankom pridobite še DARILO slušalke. Po sklenitvi ter plačilu vam bomo na dom najkasneje v roku 30 dni po poslali priljubljene brezžične slušalke. Rešeno v hipu :) 

  Zavaruj družino, prejmi darilo