WIZ Blog

Nazaj

WIZ na obisku

 1. avtor: WIZ | 07 maj 2013

  Poleg vsega navedenega v posnetkih se lahko v Avtohiši Bizilj pohvalijo pohvalijo s cenitvijo poškodovanih vozil po sistemu Quick Check. Ta storitev omogoča, da v primeru poškodbe vozila z naslova kasko zavarovanja ogled in cenitev poškodb opravite kar pri njih brez obiska zavarovalnice. Ko je vozilo popravljeno, ga prav tako brez dodatnih poti prevzamete pri njih.

  Vse prometne nesreče so neprijetne, četudi se končajo le z materialno škodo. Prav tako nam lahko tudi majhne poškodbe na avtu povzročijo glavobole, zato je dobro vedeti, da se lahko pri popravilu zanesete na dobre in strokovne servise, s katerimi sodeluje WIZ.

  Hvala Avtohiši Bizilj za prijazen sprejem in razlago njihovih storitev. Mi pa že premišljujemo, koga bomo obiskali naslednjič …

  Avtohiša Bizilj – servis s 30-letno tradicijo

  S toplejšim vremenom in sončnimi žarki smo se pri WIZu odločili oditi na potep ter obiskati servise in avtohiše po Sloveniji, s katerimi sodelujemo pri popravilu avtov naših zavarovancev. Naša prva postaja je bila v Ljubljani v Avtohiši Bizilj, kjer nas je sprejel vodja servisa Simon Plevnik.

  Avtohiša Bizilj je družinsko podjetje s 30-letno tradicijo, od leta 1992 pa so tudi uradni zastopnik za vozila blagovne znamke Ford. V njihovem prodajnem salonu vam nudijo pestro izbiro novih in rabljenih vozil, omogočajo pa vam tudi nakup po sistemu staro za novo ter vse oblike financiranja.

  V Avtohiši Bizilj vam poleg servisiranja vozil ponujajo tudi kleparsko-ličarska popravila, prodajo rezervnih delov, vulkanizerske storitve, čiščenje vozil in avtovleko. V času popravila vašega vozila pa vam nudijo nadomestno vozilo.